901 13 963 bodil@soulstyle.no

Om meg

Jeg husker veldig godt da jeg fikk permanent for første gang. Jeg gikk i 8. klasse på ungdomsskolen og det var ”in” med krøller. Frisøren sa at jeg skulle luft tørke håret, så jeg gikk hjem med vått hår. Håret tørket og det ble ”katastrofe”!! Til og med min far forsto hvorfor jeg gråt! Det var da jeg bestemte meg. Jeg skal bli frisør og jeg skal bli flink!

Alle kan bli ”modeller” pleier jeg å si.

Jeg har sett det så mange ganger. Sett glimtet i mine kunders øyne når de ser hvor fine de blir! Når de ser hvor godt de kler  frisyren, klærne, fargene, og stilen vi sammen har funnet frem til. Det er så gøy å se utviklingen hos kunden. Selvfølelsen og selvtilliten vokser i takt med kunnskapen og deres egen styling av seg selv.

 

 Jeg heter Bodil Nilsson og jeg driver Soulstyle.

Hva er Soulstyle tenker du kanskje? Bakgrunnen min er dypt forankret i troen på at du viser frem hvem du er – innenfra og ut. Derfor bruker jeg også mine intuitive evner, samt kunnskap og erfaring til å bevisstgjøre og veilede deg gjennom prosessen med å finne frem til din stilkjerne – hvordan du egentlig innerst inne ønsker å vise frem hvem du er.

Ta gjerne kontakt for timebestilling på 901 13 963.